Bel ons voor meer over onze vijvers! 0522-480806

Vijvers

De mooiste vijvers in Ruinerwold

De vijvers van Gruppen Vijvertechniek in Ruinerwold zijn te verwezenlijken in alle maten en vormen. Zo worden er door ons natuurlijke vennen gemaakt, maar ook hele strakke vormen die opgaan in uw tuin. Of wat dacht u van een vijver met mooie vloeiende vormen afgewerkt met hout, gras of stenen.

Vijver aanleggen en ontwerpen

Voor elk idee/ontwerp is er wel een afwerking door ons te verzorgen zowel binnen als buiten. Ook het door uzelf uitgegraven ontwerp voor een vijver kan door ons worden voorzien van folie van zeer goede kwaliteit. Buiten dat maken wij waterpartijen bij recepties en ingangen zowel binnen als buiten en met of zonder kunstwerk/water ornament.

Moderne vijver aanleggen

Een moderne vijver aanleggen vergt jarenlange ervaring in combinatie met de juiste expertise. Deze aspecten realiseren uiteindelijk het beste eindresultaat. Wanneer u ons inschakelt weet u zeker dat wij er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Onderhoud vijver

Uw natuurlijke vijver is vies en troebel? Hij zit vol blad en algen. Hoe krijgt u de vijver nu weer schoon? Tgruppen vijvertechniek komt met een passend advies zodat u het hele jaar door geniet van een mooie schone prachtige natuurlijke en moderne vijver.

Eigenlijk is alles mogelijk op het gebied van water

Denk hierbij o.a. aan :

Vrijwel niets is onmogelijk voor onze specialisten. Laat uw droom werkelijkheid worden. Bij ons profiteert u van jarenlange ervaring en een hoge mate van professionaliteit. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien.

vijver aanleggen
T. Gruppen Vijvertechniek
  • 40 jaar ervaring
  • Familiebedrijf
  • Landelijke dekking
  • Gratis Offerte
  • Flexibel
  • Snelle Reactie