Bel ons voor meer over onze vijvers! 0522-480806

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het echte zwemmen, doe je in natuurlijke  aangelegde zwemvijvers

Zwemmen in uw eigen zwemvijver is niet alleen leuk, deze is ook nog eens hartstikke eenvoudig om te onderhouden! Wilt u echt genieten van een unieke ervaring met zwemvijvers die zich op natuurlijke wijze schoon kunnen houden? Wij maken dat mogelijk met behulp van zuurstofplanten en een helofytenfilter.

Aanleg Zwemvijver en planten

U kunt gewoon zwemmen tussen de waterplanten. Planten in de helofytenfilters zuiveren samen met de bacteriën op de bodem de gehele zwemvijver op een natuurlijke wijze. Zo bent u niet alleen ecologisch bewust bezig, maar bespaart het u ook geld. Indien u graag een plantvrije natuurlijke zwemvijver wilt hebben kunnen wij ook met mechanische filters werken. Er is ook een manier om een combinatie van de 3 filtermethodes te nemen.

Onderhoud aanleg natuurlijke Zwemvijver

Er zijn 2 manieren om uw zwemvijver na aanleg schoon te houden. Met behulp van zuurstofplanten zorgt u dat uw natuurlijke zwemvijver op biologische basis wordt schoongehouden. Deze planten zorgen ervoor dat ze de voeding uit het water halen. Een tweede manier is te werken met een zandfilter voor het zwevende vuil wat in het water belandt. Wij werken met A-merken zandfilters TRITON zandfilters, pentair Speckpompen en Cristal flo zandfilters. Deze pompen worden ook gebruikt voor o.a. zwembaden. Wij werken met zelfaanzuigende pompen waardoor plaatsing overal mogelijk is!

Voordelen aanleg Zwemvijver:

 • U kunt werken met strakke of speelse vormen
 •  Uw eigen privezwembad voor u en uw kinderen
 •  Verwarmen van uw zwemvijver is mogelijk
 •  Is milieuvriendelijk want er zijn geen chemicaliën nodig
 •  Geen zwemweer, dan toch een mooie vijver
 •  Past in elke tuin

Kosten aanleg zwemvijver

De kosten voor de aanleg van een zwemvijver is erg afhankelijk van uw wensen. Werkt u graag met planten of juist met een filtersyteem? Heeft u al nagedacht over de afmeting die het beste past in uw tuin? Allemaal vragen die we graag in een vrijblijvend adviesgesprek met u doorspreken.

Waarom Gruppen voor aanleg van uw zwemvijver?

Wij hebben iets met vijvers, al ruim 40 jaar. Of het nu om een klein of groot project gaat, ze zijn voor ons even belangrijk. Op locatie maken wij graag vrijblijvend een afspraak om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Elke zwemvijver die we aanleggen krijgt van ons volledige aandacht. Gruppen Vijvertechniek gaat altijd voor het beste resultaat Alles is bespreekbaar, want uw wensen staan altijd centraal. Gezien onze kennis en ruime ervaring pakken wij elk probleem doeltreffend aan. Dankzij onze flexibiliteit is het mogelijk om in onderling overleg tijdens het project aanpassingen te doen. We hebben diverse afgeronde projecten waar u eens een kijkje kunt nemen, want:

ZIEN IS GELOVEN

Accessoires bij uw vijver

De mogelijkheden bij ons zijn oneindig. We maken zwem vijvers met een zwembadtrap of met een Romeinse trap onder water, zodat u makkelijk in en uit het water kan stappen. Een zwemvijver is het hele jaar net als een vijver een lust voor het oog, en er kan met mooi weer ook in gezwommen worden zonder dat u de beplanting beschadigt.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak bij ons op de zaak of bij u op locatie. Graag brengen wij uw wensen en behoeftes in kaart zodat we een goed advies kunnen uitbrengen m.b.t. een professioneel vijveraanleg. Een vijver aanleggen is niet zomaar wat. Het is belangrijk dat u een opdracht uit laat voeren door vakmensen met genoeg ervaring en kennis zodat u achteraf niet teleurgesteld wordt.
Vraag altijd naar voorbeelden van recent afgemaakte projecten en probeer in contact te komen met klanten en probeer er achter te komen of de ervaringen zodanig positief zijn dat u er genoeg vertrouwen in heeft om de de aanleg van een zwemvijver uit te laten voeren door de partij in kwestie.

offerteaanvraag
aanleg nieuwe zwemvijveraanleg natuurlijke zwemvijverAanlegZwemvijver Zwolle

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

T. Gruppen Vijvertechniek
 • 40 jaar ervaring
 • Familiebedrijf
 • Landelijke dekking
 • Gratis Offerte
 • Flexibel
 • Snelle Reactie