3D Folie

3D Pvc Vijverfolie laten lassen

3D vijverfolie PVC is een op maat gemaakte vijverfoliezak voor een naadloze bekleding van uw vijver. Deze foliezak is 3 dimensionaal en wordt professioneel ter plekke op maat gelast. Elke gewenste afmeting, vorm is mogelijk. Wij lassen de PVC vijverfolie altijd op basis van de afmetingen van de vijver die is gegraven in de tuin. Zo gebruiken wij de vijverfolie optimaal zonder dat er materiaal onnodig wordt weggegooid.

Voordelen van het gebruik van PVC Vijverfolie

 • Het is veilig voor alle levende organismen, vissen en beplanting
 • Elke afmeting is mogelijk
 • Niet duur in aanschaf
 • Eenvoudig te verwerken
 • Levensduur PVC Folie is 25 jaar of langer
 • Duurzaamheid is groot, omdat PVC Folie recyclebaar is.
40 jaar ervaring
Familiebedrijf
Landelijke dekking
Gratis offerte
Flexibel
Snelle reactie

Pvc vijverfolie lassen; voor welke type vijver?

Het 3D lassen van pvc vijverfolie wordt o.a. toegepast voor zwemvijvers, natuurlijke vijvers, spiegelvijvers, strakke vijvers, zwembaden & koivijvers. Wij voegen daarbij niets toe aan het materiaal waarmee we werken. De las is qua sterkte sterker dan gewoon PVC.

Waarom de vijverfolie op maat laten lassen ?

Het is erg belangrijk dat een vijver wordt gelast omdat vuil, schimmels en bacteriën zich ophopen in elke vijver. Door een naadloze afwerking zonder plooien wordt dit proces enorm beperkt en ontstaan er geen opstaande vouwen die als waaiers in de vijver blijven staan. Dit komt zowel het aangezicht voor o.a. de koivijver ten goede.

3D PVC vijverfolie laten lassen door Gruppen Vijvertechniek

Zolang wij 3D lassen, werken wij met PVC vijverfolie. Dit doen wij door heel Nederland voor de hobbyist, hoveniers en gemeentes. Geen vorm is ons te gek; wij zorgen ervoor dat de 3D PVC vijverfolie net zo glad wordt als de vloerbedekking in uw woonkamer! Wij regelen alles! Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een advies op maat.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


  ×
  Neem contact op Gratis offerte aanvragen
  Akkoord