• T Gruppen Vijvertechniek

Aanleg zwemvijver Sint Jansklooster

zwemvijver camping Sint Jansklooster

Aanleg zwemvijver Sint Jansklooster

Aanleg zwemvijver Sint Jansklooster 1600 1200 mediawords


Aanleg zwemvijver Sint Jansklooster

Waar: Sint Jansklooster
Opdracht: aanleg zwemvijver

 

  AANLEG ZWEMVIJVER SINT JANSKLOOSTER CAMPING

Voor een camping in  Sint jansklooster in de provincie Overijssel hebben wij een nieuwe zwemvijver aangelegd. Voordat we begonnen was het nog een moddergat met wat eenden erin. Daar wilde deze camping voor het nieuwe campingseizoen verandering in aanbrengen. Dat is gelukt! Wij kunnen dan ook samen met de klant zeker terugkijken op een geslaagd project.

✅ WERKZAAMHEDEN AANLEG ZWEMVIJVER

De beschoeiing is door ons gezet. De klant wilde graag het grondwerk zelf regelen. Voor ons dat natuurlijk geen enkel probleem. De blauwe stippellijn zijn speciaal aangebracht om de verschillende dieptes goed aan te geven, omdat de zwemvijver ook door camping gasten zal worden gebruikt. Wij hebben als laatste de beplanting gedaan. Nu kan de  klant al het overige grondwerk zelf klaarmaken. Nog even wachten en de gasten kunnen er lekker in zwemmen als het weer beter is.

Klant is zeer tevreden met het eindresultaat.  Daar doen we het voor!

OOK EEN EIGEN ZWEMVIJVER IN UW TUIN?

Loopt u ook met plannen rond om een aanleg zwemvijver te verwezelijken? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen dan altijd langs voor een advies op maat en wie weet zwemt u dan ook straks in uw eigen zwemvijver.