Een vijver laten aanleggen

Een vijver laten aanleggen, voegt een extra dimensie toe aan uw tuin. Ongeacht de grootte van het perceel, zorgt een waterelement voor meer diversiteit. Niet alleen planten profiteren van de aanwezigheid van water, ook amfibieën, vogels en insecten hebben er voordeel van. Voor u betekent dat nóg meer genieten van alles wat groeit en bloeit in uw tuin. Een vijver laten aanleggen brengt volgens velen ook een vorm van ontspanning met zich mee. Alleen al het kijken naar het water kan rustgevend zijn, maar ook het verzorgen van de planten is een aangename bezigheid. Toch wilt u niet al uw tijd kwijt zijn aan onderhoud. Daarom kunt u het beste een vijver laten aanleggen door een specialist als T. Gruppen Vijvertechniek.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Als u een vijver wilt laten aanleggen, vraagt u zich natuurlijk af wat daar allemaal bij komt kijken. De ervaren krachten van T. Gruppen Vijvertechniek nemen alle aspecten graag met u door. Van het onderzoeken van de mogelijkheden tot het maken van een gedetailleerd ontwerp. En van een uitgewerkt plan tot de realisatie van het project. U kunt ook besluiten om de eerste aanzet zelf te doen en slechts een deel van de vijver laten aanleggen door T. Gruppen. Dat vinden wij geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee over wat voor u de beste optie is.

40 jaar ervaring
Familiebedrijf
Landelijke dekking
Gratis offerte
Flexibel
Snelle reactie

Visvijver, siervijver of zwemvijver

Voordat u besluit een vijver te laten aanleggen, moet u eerst goed voor uzelf in kaart brengen wat voor soort vijver uw voorkeur heeft. Als u van plan bent vissen te gaan houden, zoals bijvoorbeeld Koi karpers, dan moet uw vijver aan heel andere eisen voldoen, dan wanneer u een zwemvijver ambieert. En een vijver laten aanleggen puur voor de sier, vraagt ook om flink wat overwegingen voor wat betreft vorm, ligging en beplanting. Gelukkig kunnen onze adviseurs met hun jarenlange ervaring in vijveraanleg en vijveronderhoud u hierbij helpen. Na inventarisatie van uw wensen ontvangt u van ons uiteraard een gratis offerte.

Een vijver laten aanleggen op de juiste plaats

Het lijkt misschien eenvoudig, maar een vijver laten aanleggen op de juiste plaats heeft vaak (letterlijk) nog wel wat voeten in de aarde. U moet de juiste hoogte en diepte bepalen. En waarschijnlijk wilt u een vijver laten aanleggen op een plek, die ook vanuit huis in het oog ligt. Het is logisch dat u er ook op afstand van wilt genieten, maar dan moet u wel met een aantal factoren rekening houden. Bijvoorbeeld de stand van de zon. Een vijver moet niet de hele dag in de volle zon liggen. En schaduw van bomen is goed, maar de bladeren die in het water vallen, zijn dat beslist niet.

Ook voor bedrijven

T. Gruppen Vijvertechniek werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeenten en instellingen. Gaat u over de groenvoorzieningen rondom uw kantoor en wilt u een vijver laten aanleggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte op maat.

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord