Een zwemvijver laten aanleggen

Is een zwemvijver laten aanleggen een grote wens van u? Wilt u op warme dagen een frisse duik kunnen nemen in de privacy van uw eigen tuin? Dan kan T. Gruppen Vijvertechniek u helpen deze droom te realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij specialist in het aanleggen van vijvers. Naast visvijvers en siervijvers creëren wij ook diverse soorten zwemvijvers. Wij inventariseren samen met u wat de mogelijkheden zijn en vertalen uw wensen naar creatieve ideeën. Daarna stellen wij u een plan van aanpak voor en brengen wij vrijblijvend een offerte uit.

Diverse soorten zwemvijvers

U kunt door ons een zwemvijver laten aanleggen, die perfect past bij de inrichting van uw tuin. Bijvoorbeeld een natuurlijke zwemvijver, die in harmonie is met zijn omgeving door de natuurlijke vorm en de weelderige plantengroei langs de oevers. Of misschien heeft u juist een moderne tuin, waar een strakke zwemvijver of moderne zwemvijver met een luxe uitstraling helemaal tot zijn recht komt. Wat u ook voor ogen heeft, wij hebben diverse opties qua formaat, afwerking en onderhoud voor een zwemvijver, die u het hele jaar door het ultieme vakantiegevoel geeft.

40 jaar ervaring
Familiebedrijf
Landelijke dekking
Gratis offerte
Flexibel
Snelle reactie

De voordelen van een natuurlijke zwemvijver

Naast de mogelijkheid om er op ieder gewenst moment in te kunnen springen, heeft een zwemvijver laten aanleggen nog veel meer voordelen. Zo zijn de aanlegkosten van een zwemvijver aanzienlijk lager, dan die van een traditioneel zwembad. Bovendien worden er voor de zuivering van het water geen chloorderivaten gebruikt, maar in de meeste gevallen slechts filterende planten. Dit is niet alleen goed voor mens en milieu, maar scheelt u ook behoorlijk wat tijd en geld. Tot slot zijn de ontwerpmogelijkheden voor een zwemvijver nagenoeg eindeloos. Wilt u een zwemvijver laten aanleggen met aflopende oevers of verschillende zwemzones? Ook dat is mogelijk.

Minimaal onderhoud door natuurlijke filtering

Naast de kosten kunnen ook de milieueffecten doorslaggevend zijn bij de keuze tussen een standaard zwembad of een natuurlijke zwemvijver. Doordat in het laatste geval de filtering plaatsvindt op biologische wijze, door middel van moeras- en oeverplanten, is een zwemvijver niet belastend voor het milieu. In tegendeel. Het bevordert juist het ecologisch evenwicht in en rond het water. Dat is vooral bij niet betegelde natuurvijvers het geval, waar planten en dieren onbelemmerd door kunnen leven. Een natuurlijke zwemvijver laten aanleggen, levert dus niet alleen ú plezier op.

Offerte aanvragen

Een familiebedrijf met een passie voor water

U kunt T. Gruppen Vijvertechniek niet alleen uw zwemvijver laten aanleggen, maar ook aanpassingen laten uitvoeren en om advies vragen voor wat betreft het onderhoud ervan. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en besteden net zoveel aandacht aan een kleine als aan een grote zwemvijver. Bovendien zijn wij uitermate flexibel en begrijpen we best dat u tijdens de aanleg, als de vijver daadwerkelijk vorm krijgt, mogelijk nog wat aanpassingen wilt laten uitvoeren. Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Dat u tevreden bent en het hele jaar door van een prachtige zwemvijver kunt genieten, is per slot van rekening ons hoogste doel.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord