Renovatie vijver Oranjewoud

  • Opdracht:Onderhoud vijver, renovatie vijver
  • Locatie:Oranjewoud

Renovatie vijver Oranjewoud ( nabij Heerenveen )

Afgelopen week hebben we weer met onze teams aan diverse projecten gewerkt. Zo waren Henri en Bryan in Oranjewoud ( nabij Heerenveen ) actief met de renovatie van een vijver.

20 jaar plezier van de vijver

Na 20 jaar was de vijver echter wel aan een zeer grondige renovatie toe. Bij de start van dit project hebben wij de oude vijver afgebroken. Dit is altijd nodig om de grondige renovatie tot een goed einde te brengen. Zoals vaak zijn wij ook nauw betrokken bij het grondwerk en hebben deze op een juiste wijze aangepast. Een goede aanleg van een nieuwe beschoeiing is erg belangrijk. Een beschoeiing zorgt er namelijk voor dat de grond niet kan wegzakken. Dit kan aan de waterkant zijn, maar ook als je een schuin aflopende tuin hebt. Als je een vlonderterras wil aanleggen biedt een beschoeiing ook uitkomst.

Folie op maat

Ook voor deze klant hebben we de folie 3D gelast. Steeds meer klanten weten ons te vinden voor dit zeer specialistische werk.

Afwerking vijverrand

De vijverrand hebben we afgewerkt met chinees hardsteen. Een vijver is pas echt af als er een mooie nette rand omheen is gemaakt. Dit is ook een mooie manier / oplossing om randen met folie weg te werken. Deze natuursteen vijverranden maken de vijver echt compleet.

De klant was heel erg tevreden met het eindresultaat en dus wij ook.

Ook een eigen vijver in uw tuin?

Loopt u ook met plannen rond om uw vijverdroom te verwezelijken? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Samen nemen wij met u uw wensen door en wie weet wordt uw droom dan werkelijkheid.

Meer projecten

Wilt u meer projecten zien? Bekijk alle projecten of navigeer naar het volgende project.
Volgend project

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord