Strakke vijver in Aerdenhout nabij Haarlem

  • Opdracht:Strakke vijver met beplanting
  • Locatie:Aerdenhout

Strakke vijver in Aerdenhout nabij Haarlem

De vakantie zit er alweer een tijdje op en zodoende hebben we al heel wat mensen weer blij gemaakt met een op maat vijveroplossing. Dit keer lichten we het vijverproject in Aerdenhout ( nabij Haarlem ) eruit.

Wat hebben we gedaan?

Onze opdrachtgever wilde graag een strakke vijver realiseren. De uitgangssituatie was al volgt; Een oude zwembad omtoveren tot een strakke vijver. Door met aparte vakken te werken voor de beplanting is er toch nog een mogelijk om er in te kunnen zwemmen.

De afwerking

Rondom de vijver hebben wij las-strips geboord. Daarna hebben wij de vijverfolie op maat aangebracht. Wij hebben gaten in de wand geboord, zodat alles bijna gelijk vol loopt en ook weer leeg kan zonder dat de muren allemaal breken. De afwerking wordt buiten om nu eerst verder klaargemaakt. Daarna kunnen wij de vijver verder afwerken met beplanting en een paar vissen.

Ook een eigen vijver in uw tuin?

Bent u ook nieuwsgierig naar de kosten van een vijver? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van een eigen vijver. Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen dan altijd langs voor een advies op maat.

Meer projecten

Wilt u meer projecten zien? Bekijk alle projecten of navigeer naar het volgende project.
Volgend project

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord