Aanleg vijver

Al meer dan 40 jaar ervaring in de aanleg van uw vijver

De aanleg van een vijver is iets dat u vanzelfsprekend door een kundige partij wilt laten verzorgen. Wij zijn een familiebedrijf en al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van diverse soorten vijvers.

Wij houden net als u van vijvers. Voor ons is er niets zo mooi als een vijver aanleggen waar u dagelijks van kunt genieten. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van vijvers voor zowel particulieren als bedrijven en in alle soorten en maten. Van kleine vijver tot grote, luxe natuurvijver en zelfs koivijver of zwemvijver. U hoeft maar een blik te werpen op ons portfolio om de diversiteit te ervaren.

Vakkundige aanleg van de vijver

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig van dienst zij met de aanleg van uw vijver, ongeacht wat voor soort vijver u wilt. Wij kunnen samen met u uw ideale vijver bedenken en ontwerpen. Vervolgens zorgen wij voor de aanleg, waarbij wij er niet alleen voor zorgen dat u een vijver van de hoogste kwaliteit krijgt, maar waarbij wij ook rekening houden met uw wensen qua beplanting en aankleding. Vanzelfsprekend kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud aan uw vijver.

Wij zullen altijd alles in het werk stellen om voor u uw ideale vijver te creëren. Welke vijver u kunt laten aanleggen, is niet alleen afhankelijk van uw smaak en voorkeur, maar ook van uw budget en de mogelijkheden in uw tuin. Daarom verzorgen wij niet louter de aanleg van de vijver, maar adviseren wij u ook in het voortraject. Wij lopen alle mogelijkheden met u door en wijzen u op de unieke kenmerken, voordelen en eventuele nadelen van de verschillende soorten vijvers die wij voor u kunnen verzorgen.

40 jaar ervaring
Familiebedrijf
Landelijke dekking
Gratis offerte
Flexibel
Snelle reactie

De kosten van de aanleg

De kosten van de aanleg van uw vijver zijn sterk afhankelijk van uw wensen en het type vijver. Zo is een eenvoudige natuurvijver in de basis voordeliger dan een grote spiegelvijver. Vanzelfsprekend zullen wij van tevoren de kosten met u bespreken. Indien u ons laat weten wat uw wensen en eisen zijn, kunnen wij u voorzien van een offerte op maat.

De aanleg van een vijver betekent voor ons meer dan alleen het graven, aanleggen en vullen van de vijver zelf. Uw vijver vormt een heerlijke plek van uw tuin. Als u hier optimaal van wilt genieten, kunnen wij u ook van dienst zijn met het aanleggen van een prachtige vlonder aan of rondom uw vijver. Om te zorgen voor een optimale beleving en maximaal dagelijks genot van uw vijver, kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen en wensen omtrent beplanting, verlichting en het houden van vissen.

Neem contact met ons op voor een offerte

Wilt u ook kunnen genieten van een prachtige vijver in uw tuin? Neem dan contact met ons op voor advies en een persoonlijke offerte. Wij nemen graag de tijd om u alles te vertellen over de mogelijkheden in uw tuin.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord