Kosten vijver

De kosten van een vijver

Omdat wij zeer veel verschillende soorten vijvers voor u kunnen ontwerpen en aanleggen, kunnen de kosten van de vijver sterk uiteenlopen. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over de factoren die de kosten van een vijver bepalen. Hebt u een vijver in gedachte en wilt u weten wat deze u gaat kosten?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het laten verzorgen van een vrijblijvende offerte.

Het type vijver

Het type vijver is voor een groot gedeelte bepalend voor de kosten. Zo is een natuurvijver relatief eenvoudig aan te leggen, maar is voor het creëren van een spiegelvijver iets meer werk vereist. De meeste vijvers zijn siervijvers, maar u kunt ook kiezen voor een zwemvijver of een koivijver. Deze vijvers hebben enkele specifieke kenmerken en dat vraagt om een specifieke aanleg, hetgeen van invloed kan zijn op de prijs.

40 jaar ervaring
Familiebedrijf
Landelijke dekking
Gratis offerte
Flexibel
Snelle reactie

De afmetingen van de vijver

Een grote vijver is in de basis duurder dan een kleine vijver, dat zal u niet verrassen. Voor sommige vijvers is een bepaalde diepte vereist, of worden er eisen gesteld aan de wanden. Hoe groter en dieper u uw vijver wenst, hoe hoger de kosten van de vijver zullen zijn. Dankzij onze uitvoerige ervaring kunnen wij echter altijd scherpe tarieven hanteren.

De aankleding van de vijver

Sommige vijvers, zoals een moderne vijver kennen vaak een eenvoudige vorm met weinig aankleding. De hoeveelheid aan accessoires en aankleding van de vijver is ook van invloed op het kostenplaatje. U kunt hierbij denken aan de plaatsing van pompen en filters, isolatie, bodembedekking en beplanting, maar ook aan het al dan niet houden van vissen. Om de vijver heen kunnen ook planten en verlichting worden geplaatst, of er kan een vlonder worden gebouwd. Hoe meer accessoires of aankleding hoe kiest, hoe hoger de kosten van de vijver in principe zullen zijn.

Gratis offerte aanvragen

De invloed van onderhoud

Elke vijver heeft onderhoud nodig. Het onderhoud van de vijver dient ook mee te worden genomen in het kostenplaatje op de lange termijn. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een zeer grote, luxe natuurvijver aan te laten leggen. Ondanks dat dit flinke initiële kosten met zich mee kan brengen, zal het minimale onderhoud (deze vijver wordt volledig gereguleerd door de natuur) op den duur juist weer kosten besparen. Andersom kan een vijver die in eerste instantie goedkoop was in aanleg weer duurder zijn in onderhoud, vanwege de aanwezigheid van pompen en filters, specifieke planten of vissen.

De zekerheid van meer dan 40 jaar ervaring van een familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf en beschikken over meer dan veertig jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten vijvers voor particulieren en bedrijven. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om voor iedereen een prachtige vijver aan te leggen, ongeacht budget. Wij zullen ons altijd inzetten voor zo scherp mogelijke kosten van uw vijver. Bent u benieuwd naar wat uw vijver zal gaan kosten? Neem contact met ons op en wij vertellen u precies wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten van de vijver zullen gaan bedragen.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord