Moderne vijver

Een moderne vijver als pronkstuk van uw tuin

Een moderne vijver heeft vaak strakke lijnen en geometrische vormen. houd u daarvan, dan past een moderne vijver perfect bij u. Bij een modern huis en een strakke tuin vormt een vijver als deze een prachtig pronkstuk, maar hij misstaat ook niet in een meer klassieke of natuurlijke tuin. Daarin kan hij juist zorgen voor een prachtig contrast. De keuze is uiteraard geheel aan u. Wij kunnen de moderne vijver van uw dromen realiseren en bieden u riante mogelijkheden op het gebied van vormgeving, materiaalgebruik, beplanting, het houden van vissen en onderhoud.

Wat voor soort moderne vijver wilt u hebben?

Wij ontwerpen en leveren diverse soorten vijvers.  De ene moderne vijver is daarom dan ook de andere niet. U kunt binnen de door u gewenste stijl kiezen uit meerdere soorten. Zo is het absoluut mogelijk om te kiezen voor een moderne zwemvijver. Mensen denken vaak dat een zwemvijver per definitie zeer natuurlijk en organisch van vorm is, maar dat hoeft absoluut niet. U kunt bij ons ook deze vijver zo strak en modern krijgen als u zelf wilt. Dit type vijver is populair bij mensen die graag willen kunnen zwemmen in hun tuin, maar een zwembad niet de uitstraling vinden hebben die bij de tuin past.

40 jaar ervaring
Familiebedrijf
Landelijke dekking
Gratis offerte
Flexibel
Snelle reactie

Een spiegelvijver als moderne vijver

Een andere prachtige soort moderne vijver is de spiegelvijver. Deze vijver is zowel populair onder particulieren als onder bedrijven. Voor veel mensen is dit de ultieme moderne vijver. Hij kent vaak flinke afmetingen waardoor hij indrukwekkend is om te zien. Zijn strakke geometrische vormen passen perfect bij moderne of minimalistische architectuur en daarom is dit type moderne vijver vaak te zien bij moderne villa’s of in tuinen van kantoorpanden. Een spiegelvijver is een strakke vijver die onder het wateroppervlak is voorzien van planten die voor veel zuurstof vormen. Hierdoor wordt het wateroppervlak zo helder dat het gaat spiegelen. Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat aan een aantal eisen wordt voldaan en dat de vijver wordt aangelegd door een ervaren specialist. Met meer dan veertig jaar ervaring kunnen wij ook dit type vijver voor u volledig naar wens realiseren.

De kosten van de aanleg van de vijver

De kosten van de vijver zijn grotendeels afhankelijk van uw wensen en eisen. Vertel ons wat voor vijver u in gedachte hebt en wij zullen met u meedenken en de mogelijkheden bespreken. Indien gewenst verzorgen wij voor u een op maat gemaakte offerte.

Het onderhoud van een moderne vijver

Alle vijvers vereisen onderhoud, maar de ene soort meer dan de andere. Een natuurvijver heeft in de regel minder onderhoud nodig dan een moderne vijver. Dat komt doordat veel liefhebbers van moderne vijvers kiezen voor helder water. Dit betekent dat er naast de juiste beplanting ook gezorgd moet worden voor de juiste reiniging en/of pompen. Hoe minder beplanting de vijver heeft, des te belangrijker de installatie van de juiste filters en pompen is. Het onderhoud van de vijver kan bestaan uit het wegscheppen van afgevallen bladeren tot het reinigen van de bodem en het onderhouden van de mechanische installaties. Vanzelfsprekend kunt u ons ook inschakelen voor het reinigen van uw vijver.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord