• T Gruppen Vijvertechniek

Een vijver laten aanleggen

Aanleg zwemvijver door ervaren specialisten

Beschik je over ruimte op jouw perceel of in jouw tuin en ben je op zoek naar de ultieme finishing touch, dan is een aanleg zwemvijver absoluut het overwegen waard. Er is toch niets mooiers dan een privézwembad met de prachtige uitstraling van een natuurlijke waterpartij? Bij lekker weer kun je verkoeling zoeken of heerlijk zwemmen en als het geen optimaal zwemweer is, dan doet zo’n vijver nog altijd wonderen voor de aanblik van je tuin. Hoe je jouw zwemvijver ook wilt hebben: dankzij onze ervaring realiseren wij een exemplaar waar je elke dag in wil zwemmen, relaxen of naar kijken.

aanleg zwemvijver

Hoe wil je de aanleg zwemvijver hebben?

Je kunt niet zomaar spreken van “een zwemvijver”, want net als alle andere vijvers zijn er talloze manieren om de aanleg zwemvijver te realiseren. Voor veel mensen heeft een zwemvijver een unieke aantrekkingskracht en een belangrijk voordeel ten opzichte van een zwembad: met een vijver als deze kun je namelijk veel meer doen qua uitstraling.

Allereerst is het mogelijk om met de aanleg zwemvijver de uitstraling te creëren van een natuurlijke waterpartij. Zo is het mogelijk om op je eigen perceel jouw eigen parkje te creëren, maar ook de uitstraling van een bos of een strand kan worden gerealiseerd. Dit zijn allemaal voorbeelden van natuurlijk ogende vijvers, maar vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een ander ontwerp: alle vormen en stijlen zijn immers mogelijk. Bijvoorbeeld een strakke vijver, een moderne zwemvijver, of gaat u toch voor een natuurlijke zwemvijver.

Unieke uitstraling, vertrouwde techniek en comfort

Naast de ongeëvenaarde uitstraling zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor een aanleg zwemvijver. Hoewel deze natuurlijk oogt, beschikt hij namelijk over alle mogelijkheden, comfort en techniek die je mag verwachten. Zo kan de vijver verwarmd worden, worden voorzien van verschillende dieptes, kunnen trappen worden gemonteerd en kan deze uitgerust worden met sfeerverlichting. Daarbij is een zwemvijver zeer onderhoudsarm dankzij zuurstofplanten en een helofytenfilter of eventueel een zandfilter. Met minimale inspanning heb je dus altijd heerlijk zwemwater. Het is dus mogelijk om te zwemmen tussen prachtige waterplanten. Dit is niet alleen sfeervol, maar ook nog eens milieubewust.

natuurlijke zwemvijver vlonder

Meer dan slechts een vijver

Bij de aanleg zwemvijver kan rekening worden gehouden met al je behoeften en wensen. Als je een zwemvijver aan laat leggen, kun je gerust kijken naar nog meer mogelijkheden om de tuin of het perceel mee te verfraaien en aan te kleden. Je kunt van de zwemvijver namelijk hét centrum van de omgeving maken waar je de hele dag en avond kunt genieten. Veel mensen combineren een zwemvijver met een siervijver voor een waterpartij met extra uitstraling. De vijver leent zich ook perfect voor de aanleg van een loungehoek, een patio, buitenbar, tuinhuis of outdoor kitchen.

Maak werk van jouw droom zwemvijver

Dankzij onze uitvoerige ervaring ben je ervan verzekerd dat wij de zwemvijver van jouw dromen kunnen realiseren. Wij komen graag langs voor een afspraak op locatie om de mogelijkheden in jouw tuin te bespreken. Wat je wensen ook zijn qua stijl, vorm, beplanting en accessoires: het is te realiseren. Neem contact op voor een afspraak en het laten verzorgen van een gratis offerte op maat.

T. Gruppen Vijvertechniek

40 jaar ervaring

Familiebedrijf

Landelijke dekking

Gratis offerte

Flexibel

Snelle reactie

Interesse in onze technieken?

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien.