Aanleg zwemvijver

Aanleg zwemvijver door ervaren specialisten

Beschikt u over ruimte op uw perceel of in uw tuin en bent u op zoek naar de ultieme finishing touch, dan is een aanleg zwemvijver absoluut het overwegen waard. Is er toch niets mooiers dan een privézwembad met de prachtige uitstraling van een natuurlijke waterpartij? Bij lekker weer kunt u verkoeling zoeken of heerlijk zwemmen, en als het geen optimaal zwemweer is, dan doet zo’n vijver nog altijd wonderen voor de aanblik van uw tuin. Hoe u uw zwemvijver ook wilt hebben, dankzij onze ervaring realiseren wij een exemplaar waar u elke dag in wilt zwemmen, relaxen of naar wilt kijken.

Hoe wilt u uw zwemvijver vormgeven?

U kunt niet zomaar spreken van “een zwemvijver”, want net als alle andere vijvers zijn er talloze manieren om de aanleg van uw zwemvijver te realiseren. Voor veel mensen heeft een zwemvijver een unieke aantrekkingskracht en een belangrijk voordeel ten opzichte van een zwembad: met een vijver als deze kunt u namelijk veel meer doen qua uitstraling.

Allereerst is het mogelijk om met de aanleg van uw zwemvijver de uitstraling te creëren van een natuurlijke waterpartij. Zo kunt u op uw eigen perceel uw eigen parkje creëren, maar ook de uitstraling van een bos of een strand kan worden gerealiseerd. Dit zijn allemaal voorbeelden van natuurlijk ogende vijvers, maar vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor een ander ontwerp: alle vormen en stijlen zijn immers mogelijk. Bijvoorbeeld een strakke vijver, een moderne zwemvijver, of gaat u toch voor een natuurlijke zwemvijver.

40 jaar ervaring
Familiebedrijf
Landelijke dekking
Gratis offerte
Flexibel
Snelle reactie

Unieke uitstraling, vertrouwde techniek en comfort

Naast de ongeëvenaarde uitstraling zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor een aanleg zwemvijver. Hoewel deze natuurlijk oogt, beschikt u namelijk over alle mogelijkheden, comfort en techniek die u mag verwachten. Zo kan de vijver verwarmd worden, voorzien worden van verschillende dieptes, kunnen trappen worden gemonteerd en kan deze uitgerust worden met sfeerverlichting. Daarbij is een zwemvijver zeer onderhoudsarm dankzij zuurstofplanten en een helofytenfilter of eventueel een zandfilter. Met minimale inspanning heeft u dus altijd heerlijk zwemwater. Het is dus mogelijk om te zwemmen tussen prachtige waterplanten. Dit is niet alleen sfeervol, maar ook nog eens milieubewust.

Meer dan slechts een vijver

Bij de aanleg van uw zwemvijver kan rekening worden gehouden met al uw behoeften en wensen. Als u ervoor kiest om een zwemvijver aan te laten leggen, kunt u gerust kijken naar nog meer mogelijkheden om uw tuin of perceel te verfraaien en aan te kleden. U kunt van de zwemvijver namelijk het centrum van de omgeving maken waar u de hele dag en avond van kunt genieten. Veel mensen combineren een zwemvijver met een siervijver voor een waterpartij met extra uitstraling. De vijver leent zich ook perfect voor de aanleg van een loungehoek, een patio, buitenbar, tuinhuis of outdoor kitchen.

Maak werk van uw droom zwemvijver

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunt u er zeker van zijn dat wij de zwemvijver van uw dromen kunnen realiseren. We komen graag bij u langs voor een afspraak op locatie om de mogelijkheden in uw tuin te bespreken. Wat uw wensen ook zijn qua stijl, vorm, beplanting en accessoires, het is allemaal te realiseren.

Neem contact met ons op voor een afspraak en om een gratis offerte op maat te ontvangen.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord