Kosten zwemvijver

Kosten zwemvijver zijn zeer flexibel

Droom je van je eigen natuurzwembad maar maak jij je zorgen om de kosten zwemvijver? Dat hoeft niet. Het zal je verbazen hoe haalbaar een zwemvijver is. Deze kan namelijk worden aangelegd in bijna elke tuin. Omdat een zwemvijver op zo veel verschillende manieren kan worden aangelegd, lopen de kosten sterk uiteen. Niet elke aanleg zwemvijver is namelijk een groot, luxe exemplaar: ook in kleinere tuinen en voor beperkte budgetten is een geschikte vijver te realiseren.

Wat bepaalt de kosten zwemvijver?

Natuurlijk worden de kosten zwemvijver in eerste instantie bepaald door de grootte van de vijver. In de basis geldt: hoe groter de vijver, hoe duurder. Er zijn echter nog veel meer factoren van invloed op de prijs. Het goede nieuws is dat je veel van deze factoren zelf kunt beïnvloeden. Wat de aanleg van een natuurlijke zwemvijver je uiteindelijk gaat kosten, zal vooral afhangen van jouw wensen en eisen.

Naast de grootte van de zwemvijver, is ook de vorm bepalend voor de kosten. Ga je voor een eenvoudige rechthoekige, moderne zwemvijver  of ronde vijver, of ben je op zoek naar een vijver met meer complexe vormen? Ook de diepte van de vijver is van invloed op de kosten. De ondergrond is hierbij ook een bepalende factor: hoe meer werk er gaat zitten in het uitgraven van de vijver, des te hoger de kosten zwemvijver zullen zijn.

40 jaar ervaring
Familiebedrijf
Landelijke dekking
Gratis offerte
Flexibel
Snelle reactie

Ontdek de Diversiteit van Natuurlijke Vijvers

Er zijn talloze manieren om de vijver aan te kleden. Ga je voor een basic vijver zonder accessoires (en ook dat is natuurlijk al een prachtige aanwinst voor je tuin), dan worden de kosten zwemvijver laag gehouden. Je hebt echter de mogelijkheid om de zwemvijver te voorzien van talloze accessoires. Denk dan trappen, verlichting, verwarming, beplanting, reiniging/filters en dergelijke. Hoe meer accessoires, hoe hoger de kosten. Gelukkig heb je op dit gebied altijd riante mogelijkheden in verschillend prijsklassen waardoor je altijd oplossingen vindt die bij je wensen en je budget passen.

De invloed van aankleding

De zwemvijver is één ding: de aankleding hiervan is een ander aspect dat van invloed is op de kosten zwemvijver. Laat je de vijver aanleggen in een grasveld zonder verdere afwerking, of kies je voor houten vlonders, luxe tegels en sierlantaarns, om maar enkele accessoires te noemen. Sommige mensen kiezen voor een eenvoudige vijver en anderen kiezen ervoor om rondom de vijver een complete loungebeleving te bouwen. Alles is mogelijk en alles heeft zijn eigen kostenplaatje.

Kosten zwemvijver binnen afgesproken budget

De kosten zwemvijver zijn bij ons altijd transparant, of je nu voor een zeer luxe of een eenvoudige vijver gaat. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise  zijn wij altijd in staat om de kosten zwemvijver binnen het afgesproken budget te houden. Neem contact op om te mogelijkheden te bespreken. Je hebt geen gigantisch budget nodig voor een mooie zwemvijver, dus laat je vooral informeren. Samen stellen wij een zwemvijver samen die aan je wensen voldoet en binnen je budget past.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord