Moderne zwemvijver

Moderne zwemvijver passend bij uw stijl

Wanneer u aan een zwemvijver denkt, denkt u wellicht aan een klassieke, natuurlijk ogende waterpartij. Is dat niet uw stijl en zou u liever een moderne zwemvijver willen, dan is dat heel goed mogelijk. Zwemvijvers kunnen in alle soorten en maten worden geleverd, en wij kunnen zorgen voor een moderne zwemvijver die helemaal past bij uw smaak en stijl.

Hoe creëert u een moderne zwemvijver?

Een moderne zwemvijver laten aanleggen vereist een andere aanpak dan het laten aanleggen van een klassieke zwemvijver. Dat begint natuurlijk bij het ontwerp en het belangrijkste aspect hiervan: de vorm. Een moderne zwemvijver heeft vaak een eenvoudige vorm met strakke lijnen. Denkt u aan een vierkante, rechthoekige, ovale of ronde vijver. Het is echter ook mogelijk om juist met complexe lijnen een eigentijdse vijver te creëren.

De keuze van materialen is zeer bepalend voor de uitstraling van uw vijver. Wie een strakke vijver wil, zal bijvoorbeeld niet snel kiezen voor warm hout met veel knoesten, maar eerder voor bewerkt hout of strakke, egale tegels. We weten uit ervaring dat een vijver met dezelfde vorm totaal anders kan ogen als deze wordt afgewerkt met verschillende materialen. Vaak hebben eigenaren van zo’n strakke zwemvijver ook al een strak en modern interieur. Daarom kunt u overwegen om elementen van het interieur door te trekken naar uw tuin en het ontwerp en de afwerking van de vijver.

40 jaar ervaring
Familiebedrijf
Landelijke dekking
Gratis offerte
Flexibel
Snelle reactie

Moderniseer uw Zwemvijver: De Finishing Touch

Wanneer uw vijver is aangelegd, is het tijd om deze af te werken en accessoires toe te voegen. U heeft uitstekende mogelijkheden om uw vijver een moderne uitstraling te geven. Met trappen, paden, beplanting en verlichting kunt u de stijl van uw vijver volledig afmaken. Denk bijvoorbeeld aan strakke, eenvoudige trappen, rechtlijnige bestrating en verlichting met geometrische vormen om een moderne zwemvijver te creëren.

Moderne zwemvijver en sfeervol gaan hand in hand

Sommige mensen beweren wel eens dat modern en sfeervol niet samen kunnen gaan. Laat ons het tegendeel bewijzen. Dat u kiest voor een moderne zwemvijver betekent absoluut niet dat het een ongezellige vijver wordt. We hebben al talloze moderne vijvers ontworpen en aangelegd, en stuk voor stuk zijn dit exemplaren die niet alleen geweldig zijn om in te zwemmen, maar ook een prachtige aanblik vormen in de tuin. Door middel van de juiste beplanting en sfeerverlichting kan elke moderne zwemvijver een warme uitstraling krijgen, zowel overdag als ’s avonds.

Uw partner voor ontwerp en aanleg

Droomt u van een moderne zwemvijver en wilt u uw droom werkelijkheid maken? Neem contact met ons op voor een afspraak. We kijken graag wat er in uw tuin mogelijk is en stellen een op maat gemaakte offerte voor u op. We beschikken over jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanleggen van zwemvijvers en kunnen ook voor u een vijver verzorgen die helemaal bij uw smaak, wensen en eisen past.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord