• T Gruppen Vijvertechniek

Moderne zwemvijver

Moderne zwemvijver passend bij jouw stijl


Wanneer je aan een zwemvijver denkt, denk je wellicht aan een klassieke, natuurlijk ogende waterpartij. Is dat niet jouw stijl en zou je liever een moderne zwemvijver willen, dan is dat heel goed mogelijk. Zwemvijvers kunnen in alle soorten en maten geleverd worden en wij kunnen zorgen voor een moderne zwemvijver die helemaal past bij jouw smaak en stijl.

Hoe creëer je een moderne zwemvijver?

Een moderne zwemvijver aanleggen vereist een andere aanpak dan het laten aanleggen van een klassieke zwemvijver. Dat begint natuurlijk bij het ontwerp en het belangrijkste aspect hiervan: de vorm. Een moderne zwemvijver heeft vaak een eenvoudige vorm met strakke lijnen. Denk aan een vierkante, rechthoekige, ovale of ronde vijver. Het is echter ook mogelijk om juist met complexe lijnen een eigentijdse vijver te creëren.

De materiaalkeuze is zeer bepalend voor de uitstraling van je vijver. Wie een strakke vijver wil, zal bijvoorbeeld niet snel kiezen voor warm hout met veel knoesten, maar eerder voor bewerkt hout of strakke, egale tegels. Wij weten uit ervaring dat een vijver met dezelfde vorm totaal ander kan ogen als deze wordt afgewerkt met verschillende materialen. Vaak hebben eigenaren van zo’n strakke zwemvijver ook al een strak en modern interieur. Daarom kun je kijken om elementen van het interieur door te trekken naar je tuin en het ontwerp en de afwerking van de vijver.

moderne zwemvijver

Wanneer de vijver is aangelegd, is het tijd om deze af te werken en accessoires te plaatsen. Hier beschik je over uitstekende mogelijkheden om je vijver van een moderne touch te voorzien. Door middel van trappen, paden, beplanting en verlichting kun je de stijl van je vijver helemaal afmaken. Kies bijvoorbeeld voor strakke, eenvoudige trappen, rechte betegeling en verlichting met geometrische vormen om een moderne zwemvijver te creëren.

Moderne zwemvijver en sfeervol gaan hand in hand

Boze tongen beweren nog wel eens dat modern en sfeervol niet hand in hand kunnen gaan. Laat ons het tegendeel bewijzen. Dat je kiest voor een moderne zwemvijver betekent absoluut niet dat het een ongezellige vijver wordt. Wij hebben al talloze moderne vijvers ontworpen en aangelegd en stuk voor stuk zijn dit exemplaren die niet alleen geweldig zijn om in te zwemmen, maar ook een prachtige aanblik vormen in de tuin. Door middel van de juiste beplanting en sfeerverlichting kan elke moderne zwemvijver een warme uitstraling krijgen, zowel overdag als ’s avonds.

Jouw partij voor ontwerp en aanleg

Droom je van een moderne zwemvijver en wil je jouw droom werkelijkheid maken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij kijken graag wat er in jouw tuin mogelijk is en verzorgen een op maat gemaakte offerte. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanleggen van zwemvijvers en kunnen ook voor jou een vijver verzorgen die helemaal bij jouw smaak, wensen en eisen past.

T. Gruppen Vijvertechniek

40 jaar ervaring

Familiebedrijf

Landelijke dekking

Gratis offerte

Flexibel

Snelle reactie

Interesse in onze technieken?

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien.