Natuurlijke zwemvijver

Een natuurlijke zwemvijver is het sieraad van uw tuin

U opent de deur naar de tuin en wandelt in de heerlijke middagzon langs uw weelderige en zomers geurende bloemen en planten. U legt uw handdoek op uw zonnebed en stapt in het verfrissende water om even lekker te ontspannen en af te koelen. Klinkt dit u als muziek in de oren, dan is een natuurlijke zwemvijver absoluut iets voor u.

Waarom kiezen voor een natuurlijke zwemvijver

De keuze voor een natuurlijke zwemvijver is een zeer bewuste en specifieke. U wilt heerlijk kunnen zwemmen in uw eigen tuin, maar een zwembad of moderne zwemvijver past hoogstwaarschijnlijk niet bij uw smaak of stijl. Daarom bent u op zoek naar een natuurlijk ogende waterpartij die u niet alleen de mogelijkheden biedt om lekker af te koelen en te zwemmen, maar ook in visueel opzicht de finishing touch van uw tuin is. Een natuurlijke zwemvijver is het sieraad van uw tuin.

Vrijwel eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van een natuurlijke zwemvijver zijn vrijwel eindeloos. Met onze hulp kunt u een vijver laten aanleggen die op prachtige wijze integreert in uw eigen tuin. Dat hoeft natuurlijk niet: u kunt ook een strakke vijver laten aanleggen die een absolute blikvanger is. De keuze is aan u.

40 jaar ervaring
Familiebedrijf
Landelijke dekking
Gratis offerte
Flexibel
Snelle reactie

Wat maakt een zwemvijver natuurlijk?

De naam zegt het al: een natuurlijke zwemvijver komt zo dicht mogelijk in de buurt van een natuurlijke waterpartij. In welke vorm u dit laat uitvoeren, is geheel aan u: u kunt de uitstraling van een beekje of riviertje creëren, een meer, bos of zelfs het gevoel van een eigen strand. De vorm waarin u de vijver laat aanleggen, is in eerste instantie bepalend voor de uitstraling. Bij een natuurlijk ogende vijver zult u bijna nooit rechte lijnen aantreffen. Waar een moderne vijver vaak strak van vorm is, heeft een natuurlijke vijver vaak juist organische, vloeiende vormen.

Voor een echt natuurlijke uitstraling is beplanting in en om de vijver belangrijk. Door middel van allerlei bloemen, planten en stenen/rotsen kunt u de sfeer van uw vijver bepalen. Onze natuurlijke zwemvijvers kunnen worden voorzien van ecologische zuivering in de vorm van prachtige waterplanten. U kunt dus te midden van de planten zwemmen en dat geeft u écht het gevoel dat u in de vrije natuur bent.

Rondom de vijver heeft u natuurlijk ook riante mogelijkheden op het gebied van afwerking. Wilt u gaan voor een natuurlijke uitstraling, dan doen gras, rotsen of zand rondom de vijver wonderen. Wilt u een patio of terras aanleggen, dan kunt u hier gebruik maken van hout of tegels van natuursteen. Verlichting is een must als u ook ’s avonds gebruik wilt maken van de vijver, maar u kunt ervoor kiezen om de verlichting uit het zicht te plaatsen, bijvoorbeeld tussen de beplanting.

Samen naar uw ideale natuurlijke zwemvijver

Wilt u graag een natuurlijke zwemvijver laten aanleggen in uw tuin? Neem contact met ons op. We beschikken over jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanleggen van de mooiste natuurlijke vijvers. We voorzien u graag van advies, komen langs op locatie om de mogelijkheden en kosten te bespreken en verzorgen gratis een vrijblijvende offerte. Samen zorgen wij ervoor dat u kunt gaan genieten van de zwemvijver van uw dromen.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gerust naar de mogelijkheden of onze ervaring m.b.t. vijver aanleggen. Wanneer u contact op neemt kunnen we samen met u kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren in de praktijk. Graag beginnen we met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. In dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we meer over de mogelijkheden welke wij voor u zien


    ×
    Neem contact op Gratis offerte aanvragen
    Akkoord